Alpeturen 2022

Exclusiv tur for den travle motionist i de høje Alper, 4 dage på cyklen,

16. til 19. juni 2022 – torsdag til søndag –

Der er plads til max 18 deltagere på denne tur!!

Hvordan lyder Meribel – Val Thorens – Col de La Loze – Col de la Madeleine eller Courchevel 1850? Hvis det lyder godt i dine ører, og du brænder helt vildt for at cykle nogle legendariske Tour de France-stigninger, så er dette turen for dig.

På denne tur vil du komme på cyklen 4 dage, torsdag eftermiddag på en kortere opvarmningstur, fredag og lørdag er hele dage på cyklen, inden vi slutter af søndag formiddag med en kortere tur igen.

Fredag og lørdag vil der være en indlagt pause midt på dagen, hvor der vil blive serveret en sandwich og en sodavand pr. deltager.
Der vil helt sikkert også blive mulighed for at køre på café et par gange i løbet af turen, hvis man nu skulle få lyst til det.

Når vi er tilbage på vores hotel, så er det tid til en tur på ”bagsmækken” – en øl, vand eller en kop kaffe, alt efter hvad man er til og ikke mindst hygge og fortælle røverhistorier fra dagens tur.

Resten af dagen er til fri afbenyttelse, inden aftensmaden kl. 19.30.

Da vi alle dage skal bo på det samme hotel, og starter ud og ender turen her, vil turene kunne planlægges efter dagsformen. Derfor vil vi heller ikke her skrive hvor mange kilometer og hvor mange højdemeter du skal køre. Det er nemlig helt op til dig. (næsten)
At du kan komme til at køre mange lange og hårde bjerge, er uden for diskussion, men du vil også i samråd med din gruppe og jeres guide kunne aftale hvor langt og hvor hårdt det skal være de enkelte dage. Men mon ikke vi vil gå efter at køre dagsture på mellem 80 og 110 km. og 2000 til 3000 hm. (Torsdag og søndag selvfølgelig færre km. og hm.)
Der vil inden længe komme forslag til ture op her på siden, så du kan får en fornemmelse af terrænet.

Vores udgangspunkt vil være Brides-le-Bains, som ligger i Savoie området og er en kendt skisportsby, og ligeledes kendt for sine kurbade.  Brides-le-Bains var også en af værtsbyerne for vinter OL i 1992, som dette år havde centrum i Albertville.

Vi skal bo på Hotel Mercur, Brides-Les-Bains Grand Hotel des Thermes, som ligger centralt placeret i Brides-le-Bains, så der vil ikke være nogen stress med at pakke al sin bagage og flytte hotel hver dag. På hotellet er der welness afdeling så du kan få plejet din krop på bedste vis når vi er tilbage fra cykelturen.

Så glæd dig til at cykle med på denne tur, hvor du vil blive udfordret, men også belønnet for dit ”arbejde” når du kommer til at opleve nogle helt enestående naturscenerier.

Rejseplan:
Torsdag den 16. juni
Billund – Amsterdam                06.00 – 07.10
København – Amsterdam       06.00 – 07.25
Amsterdam – Geneva                09.40 – 11.10

Søndag den 19. juni
Geneva – Amsterdam                17.15 – 18.55
Amsterdam – København       21.05 – 22.30
Amsterdam – Billund                21.35 – 22.45

Inkluderet i prisen er:

Flyrejse fra Danmark til Geneve
Bustransfer Geneve – Brides Les Baines
Danske guider på alle cykelture
3 hotelovernatninger, i dobbeltværelse.
Mulighed for tilkøb af enkeltværelse, (begrænset antal) kontakt rejsearrangør for info.
3 gange morgenmad og aftensmad
Sandwich og sodavand til frokost fredag og lørdag
Servicebil på cykelturene med mulighed for at medbringe tørt tøj
Cykeltransport fra Danmark til Frankrig (og hjem igen)
Bustransfer Brides Les Baines – Geneve
Flyrejse fra Geneve til Danmark

Pris: kr. 7.595,00

Drikkevarer og café besøg er for egen regning

Depositum på kr. 4500,00 indbetales ved tilmelding. Tilmelding er først gældende når dette er betalt.

Tilmelding sendes til: bent@skov.one

Når du har tilmeldt dig pr. mail, vi du modtage en opkrævning på depositum.

Indbetalt depositum refunderes ikke ved afbestilling.

Der skal være minimum 12 tilmeldte for at turen gennemføres!

VIGTIGT:
Skovcykling retter sig uforbeholdent efter myndighedernes retningslinjer i forhold til Corona pandamien. Hvis turen bliver aflyst på grund af rejsebestemmelser fra de Danske myndigheder, vil alle deltagere få tilbagebetalt deres indbetalte depositum.

Cirka 8 uger inden rejsens begyndelse vil du modtage en mail med slutinformation på rejsen, sammen med en opkrævning på det resterende beløb af rejsens pris.

Med venlig hilsen
Bent Skov
Skovcykling