Alpeturen 2023

Exclusiv tur for den travle motionist i de høje Alper, 4 dage på cyklen,

DEADLINE FOR TILMELDING 4. APRIL 2023

Torsdag 8. juni til søndag 11. juni – 2023

Rejseplan 8. juni 2023: Billund til Lyon via Amsterdam
Afgang Billund: 06:00
Ankomst Lyon: 09:25

Rejseplan søndag 11. juni 2023 Lyon til Billund via Amsterdam
Afrejse Lyon: 18:20
Ankomst Billund: 22:45

Der er plads til max 20 deltagere på denne tur!!

Hvordan lyder Meribel – Val Thorens – Col de La Loze – La Plagne – Courchevel 1850? Hvis det lyder godt i dine ører, og du brænder helt vildt for at cykle nogle legendariske Tour de France-stigninger, så er dette turen for dig.

Tour de France har i 2023 valgt at lægge nogle af de helt afgørende bjergetaper netop i dette område. Etapen med mål på Courchevel, kører lige forbi vores hotel, inden ruten går mod Meribel og Col de La Loze. Du får på denne måde muligheden for at teste afslutningen på 17. etape,  inden Profferne skal afgøre et af de store bjergslag der!

Du vil få 4 cykeldage på denne tur, torsdag eftermiddag vil være en kortere opvarmningstur, fredag og lørdag er hele dage på cyklen, inden vi slutter af søndag formiddag med en kortere tur igen.

At stigningerne i dette område er både lange og hårde, det er uden for diskussion, og vi vil gå efter at køre dagsture på mellem 80 og 110 km. og 2000 til 3000 hm. (Torsdag og søndag selvfølgelig færre km. og hm.)

Fredag og lørdag vil der være en indlagt pause midt på dagen, hvor der vil blive serveret en sandwich og en sodavand pr. deltager.
Der vil helt sikkert også blive mulighed for at køre på café et par gange i løbet af turen, hvis man nu skulle få lyst til det.

Når vi er tilbage på vores hotel, så er det tid til en tur på ”bagsmækken” – en øl, vand eller en kop kaffe, alt efter hvad man er til og ikke mindst hygge og fortælle røverhistorier fra dagens tur.

Resten af dagen er til fri afbenyttelse, inden aftensmaden kl. 19.30.

Vores udgangspunkt vil være Brides-le-Bains, som ligger i Savoie området og er en kendt skisportsby, og ligeledes kendt for sine kurbade.  Brides-le-Bains var også en af værtsbyerne for vinter OL i 1992, som dette år havde centrum i Albertville.

Vi skal bo på Hotel Mercur, Brides-Les-Bains Grand Hotel des Thermes, som ligger centralt placeret i Brides-le-Bains, så der vil ikke være nogen stress med at pakke al sin bagage og flytte hotel hver dag. På hotellet er der welness afdeling så du kan få plejet din krop på bedste vis når vi er tilbage fra cykelturen.

Så glæd dig til at cykle med på denne tur, hvor du vil blive udfordret, men også belønnet for dit ”arbejde” når du kommer til at opleve nogle helt enestående naturscenerier.

Rejseplan:
Afrejse Torsdag den 8. juni
Afgang Billund             

Hjemrejse Søndag den 11. juni
           

Inkluderet i prisen er:

Flyrejse fra Billund til Lyon
Transfer Lyon – Brides Les Baines
Danske guider på alle cykelture
3 hotelovernatninger, i dobbeltværelse.
Mulighed for tilkøb af enkeltværelse, (begrænset antal) kontakt rejsearrangør for info.
3 gange morgenmad og aftensmad
Sandwich og sodavand til frokost fredag og lørdag
Servicebil på cykelturene med mulighed for at medbringe tørt tøj
Cykeltransport fra Danmark til Frankrig (og hjem igen)
Transfer Brides Les Baines – Lyon
Flyrejse fra Lyon til Billund

Pris: kr. 9.625,00

Drikkevarer og café besøg er for egen regning

Depositum på kr. 4500,00 indbetales ved tilmelding. Tilmelding er først gældende når dette er betalt.

Tilmelding sendes til: bent@skov.one

Når du har tilmeldt dig pr. mail, vi du modtage en opkrævning på depositum.

Indbetalt depositum refunderes ikke ved afbestilling.

Der skal være minimum 12 tilmeldte den 4. april 2023 for at turen gennemføres!

VIGTIGT:
Skovcykling retter sig uforbeholdent efter myndighedernes retningslinjer i forhold til Corona pandamien. Hvis turen bliver aflyst på grund af rejsebestemmelser fra de Danske myndigheder, vil alle deltagere få tilbagebetalt deres indbetalte depositum.

Cirka 8 uger inden rejsens begyndelse vil du modtage en mail med slutinformation på rejsen, sammen med en opkrævning på det resterende beløb af rejsens pris.

Med venlig hilsen
Bent Skov
Skovcykling