ALSACE 2021

Alsace for motionisten på racercykel – med Skovcykling i 2021

Vi arbejder på at få en Alsace tur på programmet til 2021, følg med her på hjemmesiden og på Facebook

Har du aldrig oplevet Alsace, så er du virkelig gået glip af noget. Men har du lyst til at gøre det, så er det ikke for sent. Her har du mulighed for at komme med på en tur til skønne Alsace, og opleve den autentiske stemning der findes der? Skønne cykelture i Vogeserne, vidtstrakte vinmarker og små hyggelige landsbyer.

Turen er for den almindelige motionist, og vi kører på racercykel. Det er vigtigt at pointere at turen ikke er en træningslejr, men en cykeltur hvor det sociale er i højsædet, og hvor det er vigtigt at suge indtrykkene til sig! Men du vil helt sikkert også få sved på panden, når bjergene skal forceres.

Mange af de bjerge vi skal cykle i og på er ofte med på ruten til Tour de France, og det er udfordrende stigninger.

Cykelturene foregår i samlet flok, og der vil blive kørt i flere grupper efter niveau. Når vi rammer stigningerne, er der ”fri leg til toppen” hvor der vil blive samlet op, så vi kan fortsætte i samlet flok igen.

Der er afgang på dagens cykeltur kl. 9.30 og turene vil være mellem 80 og 100 kilometer og 1500 til 2500 højdemeter pr. dag.

Vi kommer hjem fra dagens cykeltur midt på eftermiddagen, og herefter er der tid til en tur på ”bagsmækken” hvor der skal hygges, drikkes en øl eller et glas vin og fortælles røverhistorier fra dagens tur.

Resten af dagen er til fri afbenyttelse,

Vi skal bo i Equisheim, en gammel Middelalderby med små snørklede gader, og mange små listige steder hvor man kan købe et godt glas Alsace vin, eller en god øl hvis man er mere til det.

Hotellet vi skal bo på hedder Colmar Vignes, og er et lille familiehotel, drevet af et ungt par, der forstår at kræse om deres gæster. Skovcykling er meget glade for at kunne tilbyde dette hotel til sine gæster. Men hotellet er lille med kun 17 værelser, så der er kun plads til 30 deltagere i dobbeltværelser.

Der er bestilt aftensmad 3 af aftenerne på hotellet, de to resterende er gæsterne fri til at prøve en af de mange små hyggelige restauranter der findes i Equisheim. Disse aftener er for egen regning.

MAX antal deltagere – 30 i dobbeltværelse.

Inkluderet i prisen er:

4 dage på cykel med danske guider
5 overnatninger i dobbeltværelse på Hotel Colmar Vignes i Equisheim, inkl. Morgenmad
3 gange middag (aftensmad) på Hotel Colmar Vignes i Equisheim
Kurskat.
Bustransport til Frankrig og hjem igen
Cykeltransport
Servicebil på cykelturene

Ikke med i prisen: Drikkevarer, 2 gange aftensmad, og frokost på cykelturene.

Pris for turen: pris for 2021 kommer op så snart vi er på plads med turen 

Når du har tilmeldt dig pr. mail, vi du modtage en opkrævning på depositum: kr. 2000,00

Indbetalt depositum refunderes ikke ved afbestilling.

Cirka 8 uger inden rejsens begyndelse vil du modtage en mail med slutinformation på rejsen, sammen med en opkrævning på det resterende beløb af rejsens pris.