Coast to Coast 2023

Coast to Coast – med Skovcykling i 2023 Atlanterhavet til Middelhavet på 7 cykeldage
for Motionisten på landevejcykel.

SENESTE TILMELDING: 31. MAJ 2023

Afgang fra Billund – fredag 1. september 2023 kl. 07.15
Afgang fra Kastrup – fredag 1. september 2023 kl. 06.25

Hjemrejse lørdag – 9. september 2023
Afgang fra Montpellier / Billund kl. 16.20
Afgang fra Montpellier / Kastrup kl. 14.55

Hvis det viser sig at der er interesse for afrejse fra Aalborg, så skriv eller ring. Så ser vi på mulighederne omkring dette.

To rejsedage og 7 dage på cykel

Elsker du at cykle? Kan du godt lide storslåede naturscenerier, og har du lyst til at opleve hvordan det er kun at tænke på at cykle, spise og så hygge sig, 7 dage i træk? Så skal du med på denne tur, tværs over Frankrig og gennem Pyrenæerne!

På de syv dage skal vi over mange af de berømte bjergpas i Pyrenæerne, som har tilført Tour de France mange store dramaer.

Hvem kender ikke Col de Tourmalet – Col de Peyresourde – Col d´Aubisque – Col Marie Blanc og Col de Portet d´Aspet? Du vil stifte bekendtskab med dem alle på denne tur. Men også mindre kendte toppe skal besejres inden du er nået i mål, og kan hoppe i Middelhavets blå bølger.

Du skal cykle cirka 700 kilometer, du skal køre cirka 14000 højdemeter. Når der står cirka så er det fordi der undervejs vil være nogle valgmuligheder for at korte en smule af etaperne og ligeledes lægge lidt til, alt efter dagsformen.
Der er i flere af målbyerne mulighed for at tage “desserten” i form af et ekstra bjerg. For eksempel i Luz Saint Saveur, her starter opkørslen til Luz Ardiden, og den står til fri afbenyttelse hvis man skulle have de lyster.

Hver dag vil der være en indlagt pause, hvor der vil blive serveret en sandwich og en sodavand og en kop kaffe til alle mand der har lyst til det. Der vil helt sikkert også blive mulighed for at køre på café et par gange i løbet af turen. Hyggen og det sociale er vigtigt og absolut i højsædet.

Vi vil ankomme til hotellerne ved 16 tiden, og her er det tid til en tur på ”bagsmækken” – en øl, vand eller en kop kaffe, alt efter hvad man er til og ikke mindst hygge og røverhistorier fra dagens tur.
Resten af dagen er til fri afbenyttelse, inden aftensmaden kl. 19.30. (cirka)

De hoteller vi benytter, er meget forskellige, men alle er super gode hoteller, lige fra det gamle autentiske hotel i Montory, til det tip top moderne hotel i Bagneres de Luchon.

Pyrenæerne er som tidligere skrevet, et fantastisk sted at opleve. Vi starter ved Atlanterhavets store bølger og slutter ved det milde Middelhav. Landskabet vil skifte karakter hver dag, vi skal gennem grønne dale i Baskerlandet, og over de højeste bjerge i de centrale Pyrenæer, og gennem vinmarkerne i det sydøstlige Frankrig.

Et er sikkert, hvis du tager med på denne tur, får du en oplevelse for livet!

Prisen for turen er: kr. 13.625

Det er muligt at bestille enkeltværelse i begrænset omfang.
Merpris for enkeltværelse: kr. 1800,00

Inkluderet i prisen er:

Flyrejse fra enten Billund eller København
Bustransfer fra lufthavn til Bayonne
Danske guider på de syv cykeldage
8 hotelovernatninger, i dobbeltværelse. Ønskes enkeltværelse, kontakt rejsearrangør
8 gange morgenmad og aftensmad
Sandwich, kaffe og sodavand til frokost de syv cykeldage
Servicebil på alle etaper
Cykeltransport fra Danmark til Frankrig (og hjem igen)
Bustransfer fra Sante Marie Plage til lufthavn
Flyrejse fra til Billund eller København

Drikkevarer og café besøg er for egen regning

 Depositum på kr. 6500,00 indbetales ved tilmelding. Tilmelding er først gældende når dette er betalt.

Når du har tilmeldt dig pr. mail: bent@skov.one vi du modtage en opkrævning på depositum.

Indbetalt depositum refunderes ikke ved afbestilling.

Der skal som minimum være 15 tilmeldte for at turen gennemførs

VIGTIGT:
Skovcykling retter sig uforbeholdent efter myndighedernes retningslinjer i forhold til Corona pandamien. Hvis turen bliver aflyst på grund af rejsebestemmelser fra de Danske myndigheder, vil alle deltagere få tilbagebetalt deres indbetalte depositum.

Cirka 8 uger inden rejsens begyndelse vil du modtage en mail med slutinformation på rejsen, sammen med en opkrævning på det resterende beløb af rejsens pris.

Med venlig hilsen
Bent Skov
Skovcykling