Guidede MTB-ture i Haderslev

”Haderslev Kommune fra sin bedste side”-mountainbike tur.

Der er utrolig mange muligheder for at cykle en tur på mountainbike i Haderslev Kommune.
Der er mulighed for at køre en tur i skoven, ligesom man kan vælge at køre en tur ”på landet” og ikke mindst kan man køre ”hardcore” mountainbike på de MTB spor der er omkring og i nærheden af Haderslev.

Man kan vælge at køre en tur i skoven.
Det er en flot og skøn cykeltur med udgangspunkt i Haderslev. Turen går ad Geheimerådsstien til Dyrehaven, Pamhule skov og rundt om Hindemade sø.
Der er stor chance for at komme tæt på råvildt i dyrehaven, og på turen kan man holde en pause ved Sofies kilde, hvor man kan prøve at drikke fra kilden.

Man kan også vælge at køre en tur på landet.
Turen på landet byder på flotte udsigter. Man kan køre en tur på Haderslev Næs, en tur rundt om Slivsøen eller en tur over Diernæs og Vikær. Herfra kan man fortsætte til Sønderballe, hvor man kan nyde udsigten over Genner strand og Kalvø.
En lille tur ind i Aabenraa Kommune for at tage en tur på Kalvøstien bør man ikke snyde sig selv for, når man er i området. En utrolig smuk natur.
Efterfølgende er der mulighed for at køre en tur på den Gamle Hærvej hjem mod Haderslev igen.

Kort sagt kan man sammensætte turen helt efter ens eget valg. Det er kun tiden, konditionen og ens evner på cyklen der sætter grænsen.
Kom med dine ønsker, hvad enten det er en oplevelsestur for at se naturen på nærmeste hold, eller det skal være et decideret teknikkursus, hvor du kan få pudset din teknik af, og måske få den justeret lidt, så du kan få lidt mere fart på cyklen næste gang du er på sporet.

For alle tilbud/ture gælder det, at vi aftaler præmisserne der skal køres under.
Vi har super dygtige guider og instruktører, så vi vil lade det være op til deltagerne, at bestemme hvorledes turen skal formes, og hvordan der skal køres.

Teknikkurser
Teknikkurser tilpasses den enkeltes behov.
Vi afholder både enkeltmandskurser og spot-kurser med flere deltagere og med forskelligt fokus.

Priserne vil variere efter hvor mange deltagere, hvor mange lektioner og hvor meget forberedelse der skal til, for at lave et kursus i den kvalitet vi mener der skal være.
Har dette interesse, så kontakt Skov.one, og få en pris på et kursus tilpasset netop dig/jer og på det niveau I efterspørger.

Der SKAL anvendes cykelhjelm på alle ture!! ”Ingen cykelhjelm ingen cykeltur”

Pris på guidet mountainbiketur, op til 2 – 3 timer:
Kr. 295,00 pr. deltager, max. 8 deltagere

Enetimer: kr. 350,00 pr time

Hvis du ikke har en Mountainbike, så er der mulighed for at leje cykler i begrænset omfang

Yderligere info på:                     www.skov.one
Mail:                                                bent@skov.one
Mobil:                                             +45 20 16 53 58

Med venlig hilsen
Bent Skov