MTB-ture fra Gram Slot

Skov – tilbyder guidede mountainbiketure og teknikkurser.

”Haderslev Kommune fra sin bedste side” Mountainbike tur.

Der er utrolig mange muligheder for at cykle en tur på mountainbike  med udgangspunkt fra Gram slot. Der er mange muligheder, en tur i det åben land og skovene omkring Gram, eller prøv en tur på sporet i Stensbæk plantage.

Vælg en tur i det åbne land eller en tur i skoven, der er skønt begge steder. Eller man kunne lave en kombination?
Vi har mulighed for at cykle en tur på grusstier og veje, og en tur i skoven hvor vi (måske) kan se dyrene i deres rette element, hvis vi er heldige?

Vi kan tilbyde en rundtur i Haderslev Kommune, med udgangspunkt i enten Haderslev eller Gram. Turen er på 83 km, og kræver derfor en del af deltagerne. Der er selvfølgelig også den mulighed, at vi ”kun” cykler halvdelen af turen.

Kort sagt så kan man sammensætte turen helt efter ens eget valg. Det er kun tiden, konditionen og ens evner på cyklen der sætter grænsen.
Kom med dine ønsker, hvad enten det er en oplevelsestur for at se naturen på nærmeste hold, eller det skal være et decideret teknikkursus, hvor du kan få pudset din teknik af, og måske få den justeret så du kan få lidt mere fart på cyklen næste gang du er på sporet.

For alle tilbud/ture gælder det, at vi aftaler præmisserne der skal køres under.
Vi har super dygtige guider og instruktører, så vi vil lade det være op til deltagerne at bestemme hvorledes turen skal formes, og hvordan der skal køres.

Teknikkurser
Teknikkurser tilpasses den enkeltes behov.
Vi afholder både enkeltmandskurser og spot-kurser med flere deltagere og med forskelligt fokus.

Priserne vil variere efter hvor mange deltagere, hvor mange lektioner og hvor meget forberedelse der skal til, for at lave et kursus i den kvalitet vi mener der skal være.
Har dette interesse, så kontakt Skov.one, og få en pris på et kursus tilpasset netop dig/jer og på det niveau I efterspørger.

Der SKAL anvendes cykelhjelm på alle ture!! ”Ingen cykelhjelm ingen cykeltur”
Pris på tur og cykler herunder:

Pris på guidet mountainbiketur, op til 3 timer:
Kr. 295,00 pr. deltager. inklusiv cykel og udstyr. max. 8 deltagere
Enetimer: Kr. 250,00 pr. time